Последни новини

Видео оферта


 

Продайте имота си с TБM2


 • За да дадем всичко от себе си за продажбата на вашия имот и за да сме сигурни, че има резон да инвестираме средства в реклама за него , задължително е необходимо да сключим договор в писмена форма.

 • Задължителен първоначален оглед на вашия имот, при който се правят снимки с цифров фотоапарат, за услеснение на вашите потенциални купувачи и за елиминиране на всички излишни огледи, които губят вашето и нашето време.

 • При първоначалният оглед ще уточним и цената, а преди това прочетете за ваше улеснение този материал . Както и трите части на този .

 • Договорите биват два вида – стандартен и за изключителни права :

  • Стандартен договор – гарантиращ ви професионално и коректно отношение от наша страна. Ще бъдем рамо до рамо с вас от изготвянето на предварителния договор до нотариалното изповядване на сделка, а и след това като ПРИЯТЕЛИ. Представяне на всички предимства на вашия имот, проверка на документите ви за собственост и консултация за набора от документи, необходими за продажбата. Богат снимков материал с подробно описание във фирмения ни интернет сайт, и всички специализирани издания за имоти, в пресата и интернет сайтове с голям тираж и висока посещаемост. Безплатна консултация при избора на най-подходящия ипотечен кредит, в случай на покупка с нас /за подробности се върнете в началното меню и изберете КРЕДИТИ/.

  • Изключителни права – гарантиращ ви всичко, изброено в стандартния договор и повече средства за реклама, включване на имота ви в рекламните промоционални банери на нашия сайт, приемане на огледи от страна на потенциални купувачи 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. И още - нестандартни методи за търсене на купувач. Приоритет при предлагането на офертата ви, при запитване от клиенти на агенцията, ежеседмичен отчет за всички проявили интерес към имота ви, и ежедневно за всички желаещи оглед. Включване в листата с имоти, предлагана на специалните клиенти на TBM2.

 • Индивидуален подход към всеки клиент и към всеки имот, така сякаш продаваме собствен имот.

 • Подробен анализ на пазара на имоти в района, в който продавате имота си.

 • Изгодни условия и съвсем прилично комисионно възнаграждение , за извършените от нас услуги, за което издаваме необходимите документи, удостоверяващи плащането ви към нас.